Anna lahjaksi

Saksofoniserenadi on persoonallinen, aineeton ja mieltä lämmittävä lahja, joka muistetaan.

Se on myös näppärä järjestää:

Muusikko Nanna Ikonen saapuu sovittuun paikkaan sovittuna ajankohtana soittamaan toivekappaleesi serenadina lahjansaajalle. Parhaiten lahja toimii yllätyksenä – vaikka piknikillä, kesken kävelylenkin tai iltakahvin aikaan ikkunan alla.

Tilaaminen on helppoa:

1 Valitse toivekappale

Valitse listalta kappale, jonka haluat antaa lahjaksi. Jos toivekappaleesi ei löydy listalta, ota yhteyttä ja keskustellaan, olisiko se mahdollista toteuttaa saksofonilla. Maailma on täynnä serenadiksi sopivia kappaleita, eivätkä kaikki hyvät kappaleet ole syystä tai toisesta päätyneet listalle. Lista päivittyy jatkuvasti.

2 Tee alustava varaus tai kysy lisää

Jos olet tehnyt kappalevalintasi, voit tehdä alustavan varauksen heti. Jos kyseinen ajankohta on vapaana, saat vastausviestissä ohjeet varauksen vahvistamiseen. Jos kyseinen ajankohta ei ole vapaana, yritetään löytää sille toinen vaihtoehto.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella serenadista, älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaan sähköpostiin viimeistään seuraavana päivänä. Suunnitellaan yhdessä onnistunut serenadi!

3 Vahvista varaus verkkokaupassa

Kun yksityiskohdista on sovittu, saat sähköpostilla ohjeet varauksen vahvistamiseen ja linkin verkkokauppaan. Muista vahvistaa varaus ostamalla serenadi verkkokaupassa. Tämän jälkeen voit ottaa rennosti ja jäädä odottamaan serenadipäivää ja lahjan saajan yllättynyttä ilmettä!